Pár nap múlva műtenek (orrmandula túltengés miatt). Az altatóorvos azt mondta hogy én dönthetem el hogy maszkosan és utána vénásan vagy egyből vénásan altassanak el. Szerintetek melyik lenne a legjobb. 12/f
Ha maszkosan kéred akkor nem érzed a tűszúrást, ha vénásan akkor nyilván a tűt érezni fogod. Ha semmit nem akarsz érezni kérd maszkosan.
2017. jan. 21. 22:43
2/10 Zsenell válasza:
A maszkos megoldás biztonságosabb a gáz hamarabb kiürül a tüdődből mint az altató folyadék a veredből, persze ez a te döntésed, én személy szerint nem bízok az olyan szerekben amiket a vérembe kell belejuttatni. Sok sikert a műtéthez
2017. jan. 21. 22:44
3/10 anonim válasza:
Ez attól függ pl a tűket mennyire bírod...
Ha nagyon nem akkor elöbb maszkot.
Ha bírod mehet egyből vénásan
2017. jan. 21. 22:44
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ mindenkinek :)
2017. jan. 21. 22:48
5/10 anonim válasza:
'én személy szerint nem bízok az olyan szerekben amiket a vérembe kell belejuttatni'
Megfontolt, bolcs velemeny, kar hogy ostoba mint a tok.
Ezen az alapon ne vegyel be semmilyen gyogyszert, mivel a tapanyagok is a veredben kotnek ki, a belelegzett gazrol mar nem is beszelve, mivel az a tudodon keresztul kozvetlenul a veredbe jut. Biologiat majd tanulsz felso tagozatban, addig inkabb ne osztogass tanacsokat.
2017. jan. 21. 22:48
6/10 TR75 válasza:
Nyilván arra gondolt, hogy olyan szerekben nem bízik, amiket KÖZVETLENÜL a véráramba juttatnak.
2017. jan. 21. 23:16
7/10 anonim válasza:
egesz pontosan mi is a kulonbseg?!
2017. jan. 22. 00:08
8/10 TR75 válasza:
Talán csak egy kis paranoia.
No meg, ugye, szúrásnak mindig van plusz kockázata is (persze-persze, minimális, meg miegyéb, de azért van). Másrészt, közvetlenül a véráramba adva a cuccot, sokkal nehezebb egy esetleges tévedést helyrehozni, vagy reagálni valamilyen problémára: szinte azonnal hat a szer.
Mondjuk, azt nem tudom, miért én válaszolok :-)
2017. jan. 22. 00:57
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat is.:) De sokan tévedésben vannak ,mert: a vénás az garantált most az a kérdés hogy előtte kérjek-e maszkot.
2017. jan. 22. 08:01
10/10 anonim válasza:
Úgy emlékszem az a gáz, nagyon büdös. :) És vagy 4 másodpercig szagolni kell, mire elalszol. De ha félsz a tűtől akkor inkább legyen. Ha nem félsz, felesleges. Megszúrnak, mindent elmondanak ami történik, szólnak, hogy indítják az altatót, és már alszol is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!