Hol tudom megnézni ezt a doramát?
Google "Dorama Big" második találat. (Ja hogy magyarul kéne? Ne finnyáskodj, úgy nincs. Amit nem találsz meg elsőre magyarul, azt más sem fogja sokadszorra!)
1.- Férfi vagyok, nem lehetek Emese (ha azt hitted vicces-ironikus vagy, nem sikerült)
2.- Amit nem találsz meg a google-ben "cím + magyar felirat" címszó alatt az első 3 oldalon az nincs magyar felirattal, ez alaptény.
3.- Ez az oldal olyan kérdésekre van, amit a google kereséssel nem sikerült megtudnod. (A 2. pont viszont továbbra is él)
4.- A magyar nyelvet sehol sem említetted a kérdésben, így feltételezhető, hogy ismered már annyira a doramák rendszerét, hogy 90%-uk nincs magyarul, és azoknak a 30%-a nincs fent még online nézhetőben sem, csak torrenten. (Elnézést, ha túl sokat vártam)
5.- A 4-es pontra hivatkozva belinkeltem azt az oldalt, ahol meg lehet nézni. A kívánt dorama online megtekintési lehetőségének linkjének megadásánál többet nem tehet az ember.
Sorozatbaráton fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!