Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mik a mobiltelefon hátrányai...

Mik a mobiltelefon hátrányai és előnyei?

Figyelt kérdés
Holnapra bekell adni a fogalmazást. Láttam már az előző ilyen kérdést, de nem elég amit oda írtak le. Légyszi segítsetek gyorsan !
2010. máj. 5. 21:37
 1/2 Ammarilys ***** válasza:
a google a barátod..
2010. máj. 5. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Előnyök:

Mindig nálad lehet. Kis helyen elfér. Képes egy csomó más dologra is a telefonáláson kívül (zene lejátszás, fotózás stb.) Üzenetet is tudsz küldeni valamint fogadni.

Hátrányok:

Lemerül. Egy idő után teljesen megbolondul, mostanában szerintem egyre hamarabb megy tönkre a mobil. Nem mindig van térerő. Ha kártyás előfizető vagy, és elfogy a pénzed, akkor tulajdonképpen nem tudsz semmit se csinálni a készülékkel. Mondjuk hívásokat még tudsz fogadni. Meg beszélnek arról, hogy a szervezetre káros sugarakat bocsát ki, amitől rákos is lehetsz, bár nem tudom, ebben mennyi az igazság. És ha nagyon hangosra van állítva, miközben beszélsz, akkor halláskárosodást is okozhat. (Úgy utálom, amikor a terem másik végéből hallom, mit beszél valaki a vonal másik végéről a teremben lévőnek.)

Most ennyi jutott az eszembe hirtelen.

És én nem tudnék nélküle élni... :D

2010. máj. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!