Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincsenek ezen az...

Miért nincsenek ezen az oldalon magasabbröptű témák?

Figyelt kérdés

Néha már olyan unalmas...

Ismer valaki emeltebb szinvonalú anonim fórumokat?

2010. máj. 5. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Találj ki témát, hisz azért vagy itt, hogy feldobd ezt a helyet :)
2010. máj. 5. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem is már elegem van a "fitymafékes" kérdésekből. Nem hiszem el, hogy minden második embernek ez a baja, de használhatnák a keresőt is...

Amúgy néha itt a GYK-n is akad 1-2 jobb kérdés :)

2010. máj. 5. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért látogatod az oldalt és miért regisztráltál, ha szerinted ennyire rangon aluli?? :D
2010. máj. 5. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mire gondolsz. Mit értesz pontosan magasabbröptű alatt? Ha atomfizikáról akarsz elmélkedni, szerintem találsz ilyet az alkalmazott tudományoknál. Ha vallásról, akkor az adott kategóriában azt is megtalálod. Nyilván nem az alapján kell megítélni az oldalt, hogy bemész mondjuk a "terhesség" témakörbe és megnézed a "Feldugtam egy kaktuszt, lehetek terhes?"-típusú kérdéseket. Egyébként meg miért a "mentális egészség"-be raktad ezt a kérdést?
2010. máj. 5. 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
A gólyafos a levegőben, az elég magasröptű? Magasabban száll, mint a gyárkémény.
2010. máj. 5. 23:33
 6/13 A kérdező kommentje:

ma 22:37

Itt én kérdezek, te válaszolsz!

2010. máj. 5. 23:51
 7/13 A kérdező kommentje:

ma 22:18

Tisztelet!!

2010. máj. 5. 23:52
 8/13 anonim ***** válasza:
El vagy te tévelyedve, kis haver. Ki mondta neked,hogy csak úgy beugathatsz bárkinek?
2010. máj. 6. 06:10
 9/13 A kérdező kommentje:

ma 06:10

Máshova menjél szájkaratézni, ez a kérdések és válaszok oldala a haverod meg max a Veddel a Joshi bharatból, talán ő a szádba adná, én NEM!

2010. máj. 6. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
És még te akarsz magasabbröptű témát... :D
2010. máj. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!