Letöröltem egy saját kérdését itt ezen az oldalon és hogyan tudnám viiszanézni?
Vagy másféléve feltettem egy kérdést, de később letöröltem ok nélkül. Tudom,hogy itt még fent van , csak a sajátklrdéseimnél én neü látom.
És.most egy év mulva kábé újra megnézném. Szépség divat kategóriábam tettem fel ezt a bizonyos kérdést, de mem tudom pontosan hogyan fogalmaztam meg. Már többszáz hasonló kérdést átnéztem,de egyik se az enÉm volt.
A figyelt kérdések között se találom,lehet még onnan is kitöröltem.anno.
De most annyira kíván si vagyok a válaszokra, a véleményekre. Bánom már hogy letöröltem.
A szemöldökömmel kapcsolatos, a krédésembenazt is megkérdeztem,hogy a szemöldököt ha tetoválják,leborotválják e előtte a szört. Valamint csatoltam több képet is ebben a kérdésemben a saját szemöldökömről, ezeket a képeket az eredeti képeimről vágtam le,hogy a teljes arcom ne látszódjon, és kepfeltötlés.hu oldalról csatoltam be .
Rákérdeztem,hogy az ívén hogyan tudnék változtatni. Szerintem legalább két képet is csatoltam a szemöldökömről és talán egy olyan képet,amilyenre vágyom.
A válaszolók pedig azt írták hogy szerintük ne tetováltassam ki és hogy illik a szememhez a formája talán.
Tudom elég értelmetlennek tűník,minek akarom visszakeresni,lényegtelen.
De egyszerűen megöl a kíváncsiság,hátha ít azóta más is. Bár ennek kicsi az esálye.
A kérdést tuti,hogy 2014. Augusztus után írtam,nem tudom pontosan mikor, de biztos,hogy nem 2016-ban.
Valószínüleg 2015ös évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!