Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan gyüjtsek pénzt 12 évesen?

Hogyan gyüjtsek pénzt 12 évesen?

Figyelt kérdés
a szüleim nincsenek olyan helyzetben hogy pénzt adjanak és nincs semmi ötletem hogyan gyüjtsek próbáltam rajzokkal de nem nagyon jártam sikerrel tudom hogy 12 évesen nincs sok pénzkeresési lehetőségem amúgy stúdió mikrofon-ra kéne

2017. jan. 20. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:

12 evesen studiomikrofonra? Elarulod esetleg, hogy mire kell?

Legalisan nem dolgozhatsz ennyi idosen, kenytelen leszel a zsebpenzedet gyujtogetni.

2017. jan. 20. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
a haverjaimmal van egy youtube csatink es a fejhalgatomon levo mikrofonba eleg rossz a hangom magasabb es olyan a hangom mintha 7 eves lennek ezert kene
2017. jan. 20. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem a mikrofontol magas a hangod, hanem attol hogy 12 eves vagy. A sajat hangjat mindenki teljesen masnak hallja, mint a kivulallok, ezert nem vetted eszre addig amig vissza nem hallgattad magadat.
2017. jan. 20. 16:49
 4/5 A kérdező kommentje:
nem neztem olyat hogy egy sracnak mas volt a hangja a kamera mikrofonjaba mint a sima mikrofonjaba
2017. jan. 21. 07:52
 5/5 call me unique válasza:
Figyelj,16 éves fiú vagyok.Tudom milyen 12 évesnek lenni,minecraft,indítsunk valami fa**a youtube csatornát hátha jók leszünk és kapunk pénzt a yt-tól.Nem!Ez sajnos nem így megy és most örülök,hogy nem töltöttünk fel anno videókat.A másik és fontosabb dolog,hogyha a szüleidnek nincs ilyenekre pénze akkor tudod... Inkább gondolkozz el azon,hogy hogyan tudod őket segíteni,és ne ilyen sza**ágokra költsd a pénzed/pénzüket. Inkább tanulj mint gépezz és ha elég kitartó leszel később vissza fog fizetődni... Hidd el nekem,ha vissza tudnék menni az időbe vannak dolgok amiket tuti másképp csinálnék.
2017. dec. 3. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!