Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az SzJG-ben ezt mire, és...

Az SzJG-ben ezt mire, és mikor mondja Máday?

Figyelt kérdés

"– Riadó, riadó – suttogta Macu, és az épület felé biccentett. Máday rontott ki az ajtón.

– Nagy Zsolt! Befelé!

– Mit csináltam? – töprengett Zsolt.

– Még semmit – húzta fel a fél szemöldökét Máday. – Szeretnél egy dicséretet? – váltott át tárgyalós stílusra.

– Nem – röhögte el magát Zsolti.

– Szeretnél egy figyelmeztetést? – fonta össze a karját szigorúan. – Nem – rázta meg a fejét."

A Szent Johanna gimi 5. - Remény

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2017. jan. 20. 06:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem itt volt Zsolti a mikulás?
2017. jan. 20. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

e

Még semmit – húzta fel a fél szemöldökét Máday. – Szeretnél egy dicséretet? – váltott át tárgyalós stílusra. – Nem – röhögte el magát Zsolti. – Szeretnél egy figyelmeztetést? – fonta össze a karját szigorúan. – Nem – rázta meg a fejét. – Miről van szó? – szólt bele Kinga. – Beteg lett a Mikulás – mondta ki Máday. – Na, neee – emelte fel a karját Zsolti röhögve. – De bizony. Befelé – tapsolt kettőt, aztán visszanézett ránk. – Kérnék két krampuszt. Önként jelentkező? Kinga feltette a kezét, aztán legnagyobb döbbenetemre feltette az enyémet is. – Mi? – rángattam a karom. – Majd mi ketten, Renátával – ajánlkozott, ügyet sem vetve az ellenkezésemre. – Jó. Nyomás be! – Ez nem igaz – sziszegtem.

2017. jan. 20. 16:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz
2017. jan. 21. 07:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Itt volt Mikulás, szóval december 6.:)(A 368-369.oldal)
2017. ápr. 20. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!