Mario Lali kérdése:
Eltulajdonitottak az ingosagaim! Jogi tajokaztatasra lenne szoksegem?!
Figyelt kérdés
Olyan problemaval allok szemben, egy "jobaratomnal" laktam alberletben, varatlanul lett egy munkalehetosegem kulfoldon. Mivel nem volt elengedo idom elkoltozni, mint ket barat meg1eztunk, majd ha legkozelebb otthon jarok, elviszem, megnyugtatott bevan zarva a szobam, ott fog varni minden, a laptopom elkerte noverem, amiaz ingatlanban volt, hat elkuldtem haveromhoz es mondtam neki, hogy ha mar arra jar az osszes cuccom be kocsiba vigye at magahoz. De mindenemet ellopta a kedves baratom, laptop, hangcucc, stb 150-200 ezer ft nyi ingosagom. Merre induljak, lesz e karterites, tanacstalan vagyok?! Koszonom.2017. jan. 19. 21:27
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ez tiszta is , de en Londonban elek, ha feljelentest teszek, se idom sem felesleg penzem nincs arra hogy havonta haza ugraljak ez az ugy miatt. Ez a legnagyobb problemam!
2017. jan. 21. 02:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!