Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezzel most túlzok vagy nem? :D

Ezzel most túlzok vagy nem? :D

Figyelt kérdés

Szóval a New Yorkerben kinéztem 3 polót

ma a barátnőm pont olyanokat kapott... és én így nem vehetek már mert akkor én másolom...

pedig TUDTA HOGY ÉN AKAROK OLYANT....

mi a fenét tegyek?

egyátalán normális vagyok?xD

14L

2010. máj. 5. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Többet soha nem mondd meg a csajnak, h neked melyik ruha tetszik. Csak vedd meg, aztán mérgelődjön ő, hogy honnan van ilyen jó ruhád :)
2010. máj. 5. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, teljesen igaza van. :D Egyébként szerintem, ha még mindig kell az a póló, akkor vedd meg. Ha ilyen volt, hát vágj neki vissza. Most megteheted. Vedd meg, mit aggódsz? Ha megsértődik, hát akkor megsértődik. így járt... Ha meg tényleg jó barátnőd, és "koppintasz" is, nem fogja szóvá tenni. Ha még is, vágj neki vissza, hogy először te vetted volna meg, és stb. Légy kreatív. :D ;)
2010. máj. 10. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!