Mit tegyek ha senki nem segít a tanulásban és mivel rossz jegyeim vannak nem csinálhatom azt amit szeretnék?
Szia! Ha esetleg elérhető vagy facebook-on vagy valahol máshol, akkor szívesen segítek.
Viszont ha nem, az sem baj. Esetleg osztálytárs aki érti? Nem szégyen ha nem értesz valamit, biztosan elmagyarázzák neked. Vagy ha van egy másik matek tanár, akkor szólj neki, lehet, hogy tud valamit segíteni.
Nekem mondjuk az is be szokott válni, ha amiket órán veszünk, és elrontom, otthon fogom és újra számolom/újra megoldom, ha az eredményt tudom.
Mondjuk eleg logikatlan, hogy eddig eszedbe sem jutott, hogy kerdezd meg az osztalytarsaidtol...
De amugy ezt kell tenned. Ha minden kotel szakad, kerd meg a szuleidet, hogy fizessenek neked kulonorat (egy jo matektanarnal).
De en is eleg jo vagyok matekbol (8.osztaly) ha gondolod irj privit es megprobalok segiteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!