Értelmes kérdések kérdése:
Opel Meriva 1,3 cdti, mi lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Néha azt csinálja a kocsi, hogy elindul és a fordulat elkezd csökkeni, és saját magától lefullad, a gázt hiába nyomom nem csinál semmit, Valamikor azt is csinálja hogy elindul és padló gázon 1300as fordulatot ad neki maximum, és még azt is csinálja hogy elindul hogy ugrál az alapjárat de beáll egy pár másodperc mulva. És ha ezeket csinálja és nem áll helyre (mert van olyan is), kalapács + csavarhuzó, kicsit megütögetem az egr-t és jó egy hétig megint, Viszont van amikor hiába ütögetem meg az egr-t ugyan úgy szar, akkor meg a befecskendezőt szoktam és jó szokott lenni, Az egr-t régebben jelezte hogy rossz,de egy jó ideje nem jelez semmi hibát, Szerintetek mi lehet a gond?2017. jan. 16. 18:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!