Lovaglás mellett hogyan lehet jól tanulni?
Kedves Karlowy.
Köszönöm a tanácsot. De az a probléma hogy rajtengedély vizsgára készülök és ha nem járok ki rendszeresen nem tehetem le a rajtengedély vizsgát! Esetleg ha valami gyorsabb tanulási tippet tudnál adni annak nagyon örülnék! :)
Drága Glóriám!
Az a baj, hogy nem tudok mást. De ezek szerint neked a lóvizsga fontosabb, úgyhogy maradnak a nem túl fényes jegyek. Ha megvan a vizsga, akkor majd elkezded fényezni a jegyeket. Remélem otthon megértik, tolerálják. Az idő a szűk keresztmetszet. Mondanám, hogy maradj fent kettőig, de az kibukhat máshogy. Most még csak félév jön, év végéig javíthatsz. Sok sikert!
Szia! Megkerdezhetem hanyadikas vagy?
Teljes mertekben megertem, hogy most a rajtengedelyvizsga a legfontosabb! Szerintem a fo targyakra koncentralj, azokbol legyen meg a 4-es 5-os erdemjegy, a tobbi (ami nem szamit sehova marmint kozepidkola vagy egyetem , mert nem tudom hanyadikas vagy) lehet harmas. Akar vidd ki a lovardaba par leckedet, irasbeli egy reszet meg tudod csinalni mondjuk buszon ha busszal mesz edzesre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!