Ki milyen játékokat szerzett be magának Holiday Sale-en? :D
Most csak egyedül a Just Cause 3 Season Pass-t, előtte nyáron a Dirt játékokat, erre háromból kettő ingyenes lett év végére... Fallout 4 érdekelt volna vagy a Cities Skyline, de annyi játékom van hogy inkább kijátszom azokat és addigra még tovább csökken az áruk.
* Helyette viszont inkább 30 dollárért vettem egy 50 játékból álló csomagot Humble Bundle-n, aminek ~$650 dollár volt az értéke (+ karácsonyi miatt a teljes összeget adományként felhasználták különböző alapítványoknál). Amelyik játék nem érdekelt belőle, például elcseréltem egy Rocket Leagure-re.
Mivel értelmesebbnek tűnik csomagokban venni a játékokat mint egyesével, így egész évre előfizettem a Humble Monthly-ra, ami 130 dollárért 12 hónapra ad havi 7 játékot. Februárban a 60 eurós XCOM2 az előrendelős ajándék, tehát 12 dollárért megkapod azt, + másik 6-ot még. Ezek szerintem jobbam megérik mint a Steam Sale-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!