Beverték az orrom Jelentsem fel? Vagy mi?
Figyelt kérdés
Na szval a mai napon " papám" ugy beverte az orrom hogy omlott belole a ver es most is vereset fujok. Nagyon faj .mit tegyek? ???2017. jan. 15. 14:22
1/10 anonim válasza:
Ha ő kezdte, ő ütött elsőnek (gondolom így volt) akkor látleletet kell vetetni, utána mehet a feljelentés, ennyi
2/10 A kérdező kommentje:
Es ha feljelentem azzal érek el valamit?
2017. jan. 15. 15:56
3/10 anonim válasza:
Ha "minimálisan értelmes" ember, leszokik róla. Ha nem, annyiszor fog megütni, amíg fel nem hagysz a feljelentéssel...
4/10 anonim válasza:
jav.: "ha csak minimálisan is értelmes..."
5/10 A kérdező kommentje:
Nem szokik le mert tesomat meg hosszabbitoval veri
2017. jan. 15. 16:22
6/10 anonim válasza:
Édesanyátok mit szól mindehhez?
Ha nem áll mellétek, hívd fel a rendőrséget és kérdezd meg, mi a teendő. Segíteni fognak.
7/10 anonim válasza:
Azért írtam ezt a megoldást, mert a neved alapján 14 éves lehetsz. Így a korod miatt még nem jelenthetsz fel senkit.
Szülő is kell hozzá.
8/10 A kérdező kommentje:
Apukam azt mondta feljelentsuk.csak ok meg tagadjak hogy nem csinalt semmit magamnak kapartam ki az orrom
2017. jan. 15. 19:25
9/10 A kérdező kommentje:
Ja és anyam csak annyit mondd : " dögöljek már meg".
2017. jan. 15. 19:27
10/10 anonim válasza:
" dögöljek már meg"
Ezt kire értette a mamád? Rád, vagy önmagára?
Gondolom a tesódon is látszanak a verés nyomai. A háziorvosotokhoz is elmehettek (a tesód kísérjen el), és megmutatod magad (magatokat) az orvosnak. Neki kötelessége intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!