Ti belegondoltatok már ebbe?
Sok dolog tűnik bizarrnak, ha az ember jobban belegondol.
Én például szeretek a döglött darált állatokat enni, olyanokat amiket a saját vérükbe áztatva a saját belükbe gyömöszöltek. Persze a legtöbb ember ezt véres hurkának szokta nevezni, de a lényeg ugyanaz.
Tulajdonképpen a villa is arra való, hogy döglött állatok cafatjait tegyük vele a szánkba.
Az is bizarr, hogy szeretetünk jeléül döglött növények szaporítószervét adjuk egymásnak afféle csokornak hívva azt.
Karácsonykor, a szeretet ünnepét is azzal koronázzuk meg, hogy egy döglött növény tetemét cipeljük be a szobánkba, hogy aztán ráaggassunk mindenféle üveg-, fém-, és papírdarabokat.
Én informatikus vagyok, programozó. A munkám az, hogy a memóriában és a merevlemezen egy halom nullásból egyest, egy másik halom egyesből nullát csinálok.
Ha megeszel egy nyers tojást, meg egy marék búzát, majd egy evőkanál cukrot, akkor tulajdonképpen megettél egy szép szelet piskótát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!