Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van ilyen ember az életedbe?

Ammarilys kérdése:

Van ilyen ember az életedbe?

Figyelt kérdés

Mármint olyan,kivel jártál,halálosan szerelmes voltál belé.Tovább léptél,de még mindig hiányzik,akarod őt.Meg ilyenek.Ő az aki életed szerelme volt.Mért szakitottatok?

Kort és nemet is kérlek!

2010. máj. 5. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen nekem volt.. ő volt nekem az úgynezevett első nagy szerelem, első csók, első szexuális élmény meg ilyenek.:) Szoval ugy a pillanatok amiket wele átéltem, azok még mindig felejthetetlenek maradnak számomra..:) Jártunk 2 és fél évet.. aztán a vége felé már annyi baj volt, meg félreértés, voltak páran akik nem tartották tul jonak hogy mi együtt voltunk, ezért mindig kavartak a hátunk mögött, és igy a végén már tényleg egyikőnk sem tudta hogy mi igaz és mi nem.:) Pedig ezek előtt nagyon megbíztunk egymásban..És azért is szakitottunk hogy megelőzzük ezeket a rosszindulatú pletykákat.:D

És olyan 1 évig mindig szenvedtem miatta, mindig őt akartam, senki más nem érdekelt.. de mára már van egy kapcsolatom 3 hónapja tart, édekes, hogyha a fiu akiről eddig beszéltem.. tudja hogy nekem wan egy barátom, akkor elkezd rám hajtani, de már semmi értelme, szerintem ki akar próbálni hogy szeretem-e még mindig.?!:)(L) nha ennyi lett vna.:) Szia jha és 19/L

2010. máj. 5. 10:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy elmesélted :)
2010. máj. 5. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de miért amugy neked is ilyen problémád van?:D
2010. máj. 5. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
sajna igen :(
2010. máj. 5. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát az nem a legjobb :(
2010. máj. 17. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!