Milyen tartalmak érdeklik a fiatalokat a YouTuben? Ha választani kellene akkor Luckey vagy Dezső Bence?
Bár nem vagyok már fiatal, de én azt sem tudom, hogy ők kicsodák.
Fiatalabb, de már akkor sem tini, koromban RWJ-t néztem.
OFF:
#2 Érdekes statisztika, hivatkozna egy forrást is hozzá legyen olyan kedves?
Csak viccelek :)
ON:
Eszembe jutott még, hogy miket szoktam nézni. Például a DIY videók, hogyan kell lecserélni házilag az autóban valamit (vagy éppen megszerelni).
Eléggé adja magát, hogy ha már itt kell kérdezned mert annyi kreativitásod és önálló gondolatod nincs, akkor eleve bukott a dolog. Mások utánzásából és másolásából megint csak nem lehet érvényesülni.
Meg amúgy is, ha azt mondják neki hogy a fiatalokat a búvárkodás nagyon érdekli akkor fogja magát a kérdező és elmegy búvárkodós videókat gyártani? Na jó, nem. Mondjuk a fiatalok a gép előtt rohadás jobban érdekli és azt nézik Youtube-on hogy más hogyan játszik játékokkal, ahelyett hogy ők is játszanának vele. Nem véletlen hogy millió+1 minecraft-gameplayer csatorna van, csak ha azt csinálod amit a másik egymillió akkor te sem leszel több vagy jobb tőlük, sem híresebb.
Suna és popórázás érdekli őket, ameszban van egy volt óvónéni a dagi seggét riszálja, 1 900 000 követője van, 1000 megnézés után kap 5 dollárt, havi 1 db 1-2 perces videót készít, számold ki mennyit keres vele!
A hazai példa a magyar VV-és gyerek bugyuta pár perces videói elfelejtettem a gyerek nevét nem egy emlékezetre érdemes karakter az ostorlábaival. 9 db videója átlag 900 000 nézővel, átlagosan 100s hosszú videóival, amik nem szólnak semmiről csak a bugyuta képét bámulhatod a gagyi szövegével és zabálják a 10-en évesek.
Én gameplayeket nézek, azok közül sem "Májkráftozó" kisfiúkat, és azért, mert ha nem tudom, megéri e a (pl.) Hello Neighbour! akkor jobb tisztában lenni vele.
És ha választani kéne, akkor Dezső Bence, mert... nem tudom miért... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!