Nektek mi áll a bakancslistátokon? Írtok párat?
lampioneregetés
kaszinózni
tandemugrás
gokárt
csillagos ég alatt aludni
autós mozi
jósoltatni
Colour run
koalát simogatni
követni a napot
(Nem fontossági sorrendben)
-Amikor lehetőségem van, utazni, és a legkülönfélébb helyeket/tájakat felfedezni, ezek mellett sok világörökségi helyszínre eljutni (szerencsére már volt lehetőségem ilyenre és jelenleg is tervezem a következőt:))
-Megérinteni egy olyan állatot, amivel nem minden nap fut csak úgy össze az ember (pl. delfin, pingvin, oroszlán)
-hőlégballonnal tenni egy kört
-saját lakás vásárlása (talán már nem is kell 2év ennek a teljesüléséhez:))
-összeházasodni a szerelmemmel
-kipróbálni a súlytalanságot
-repülni( repülővel utazni valahová) ez már teljesült, hát amennyire izgatott voltam miatta, annyira voltam rosszul :D de örülök, hogy ezt is megtapasztalhattam és a kicsit kellemetlen élmény miatt azért fogok még repülni:) mégiscsak gyorsabb közlekedési eszköz, mint a busz:D
Most ezek jutnak eszembe hirtelen, meg hát mikor mi a terv/vágy, ez a lista mindig alakul/bővül:)
A sorrend nem számít, ez csak egy lista. :)
1. Megnézni az Északi Fényeket.
2.Eljutni a Dél Afrikai Köztársaságba és Dél-Koreába.
3.Autóval beutazni Európát és/vagy az USA-t, barátokkal.
4.Besokkolni, ott hagyni csapot-papot és felszállni az első vonatra, ami a legmesszebre visz. Ezt egyedül csinálnám.
5.Az észak amerikai benszülöttek jogaiért harcolni.
6. Sikeres íróvá és szinésznővé válni. (haha, kiskori álom, de miért ne? :D)
7.Megmászni a Kilimandzsárót.
8.Elmondani a családomnak, hogy meleg vagyok, mint a Nap.;D
Jelenleg ezek, de még változhat vagy bővülhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!