Neten gunyos megjegyzeseket irnak rolam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig legjobb baratnok voltunk de mar utaljuk egymast egy csajjal.az iwiwen vannak meg olyan kepei ahol enis rajta vagyok(vagy veletlenul vagy csoportkep),mindenkit "ram uszitott" es mindenki irja a gunyolodo megjegyzeseket.annyira megalazo.szoltam osztalyfonoknek de nem tett semmit...legszivesebben elsullyednek mikor meglatom a hozzaszolasokat..mit tegyek?paran azt mondtak haggyam majd kitorlik a kepeket,de ez igy eleg nehez... 15/L2010. máj. 4. 21:16
11/14 anonim válasza:
Hiába írsz az iwiw modiknak, adminoknak, úgysem csinálnak semmit. Töröld a profilodat azt elvan intézve.
12/14 anonim válasza:
Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel.
Kérd meg a ku.vákat, hogy szedjék le még ki nem jössz a béketűrésből.
13/14 A kérdező kommentje:
jajj mar vagtam pofon 2szer is oket de meg most se hagynak beken.es termeszetesen nem csak neten hanem elobe is.azzal mar nem torodom hogy nekem beszolnak a suliba de a neten mindenki latja....na de ez van.mar mindegy.majd egyszer veget er(remelem)
2010. máj. 7. 13:42
14/14 A kérdező kommentje:
egyebkent meg koszi hogy segitettetek mert tenyleg segitseg volt ez az egesz amit irtatok.(csak ugy mellekesen leirom hogy a falujukba-mert falusiak...jo mi? na szoval a falujukba mindenki ugy hivja oket hogy a 2 k*rva.azzal nagyoskodnak hogy egy buli alatt hany fiuval nyaltak...szoval :)) eppen ezert nem foglalkozok veluk ha beszolnak
2010. máj. 7. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!