Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jofogason elcsrrelnem, de hogy?

Jofogason elcsrrelnem, de hogy?

Figyelt kérdés

Szoval egy hoverboardot meg pluszba penzt elvcserelnek egy iPhone 7re, de a no mind mondja hogy eloszor utaljam a penzt 20ezret, en mondtam kerdeztem tole hogy ugy mer nem Jo hogy a futarnak adom a penzt mikor megjott a telefon, es a hoverboardot is, de neki az se jo. Mit mondjak neki hogy legyen mert tavaly idaig tavaly 50ezret veszitettem el igy.. es mondtam neki is hogy hallottam ilyenekrol hogy a penzt elkuldom es csomag nem erkezik (velem is Pont ez tortent) tudtok segiteni? Nagyon szeretnek olyan telefont, de nincs annyi penzem es igy elcserelne a no csak...na.

A valaszokat es a segitsegeteket elore is koszonom.:)

2017. jan. 10. 14:10
 1/9 A kérdező kommentje:
E remelem ertettetek belole valamit..
2017. jan. 10. 14:16
 2/9 szántóvető ***** válasza:
menj el hozzá vagy talizzatok valahol félúton.
2017. jan. 10. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugy nem tudunk mert messze lakik
2017. jan. 10. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Maskepp ilyen csomagkuldesssel hogy lehet?
2017. jan. 10. 17:10
 5/9 szántóvető ***** válasza:
biztonságosan sehogy:aki először elküldi a cuccot az megszívhatja.az lehet hogy kínai klónt fog küldeni.
2017. jan. 10. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:

De mit irhak neki hogy higgye el nekem hogy Minden rendben lesz? Mert meg meg se nezte es vissza se ir..

vagyis hogy nem csapom be, nem vagyok olyan. Mert ha igy momdom akkor lehet hogy azt hinne. Mert en tenyleg ha elkuldene elorre es ha megerkezett rendben tovabbitanam amit kell.

2017. jan. 10. 18:26
 7/9 szántóvető ***** válasza:
ő akar becsapni.és neked fontosabb a csere mint neki.nem tiszta ez.
2017. jan. 10. 18:52
 8/9 A kérdező kommentje:
En sem tudom hogy becsape:(
2017. jan. 10. 19:07
 9/9 anonim ***** válasza:
be akart csapni, ne legyel mar tokfej, ha mar 50 ezret buktal mert mar maskor is becsaptak akkor igazan tanulhattal volna a dologbol.
2017. jan. 15. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!