Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezek lehetnek a skizofrénia...

Ezek lehetnek a skizofrénia tünetei vagy ez valami más?

Figyelt kérdés
Szinte egész nap úgy érzem mintha valaki figyelne,hirtelen változik a hangulatom boldogról depresszióssá majd ingerültté és újra világ szeretővé.Persze van amikor normálisan viselkedem.Nagyon ritkán hallok valakit aki hozzám beszél,de nem szoktam válaszolni.Mindig látok elsuhanó árnyékokat magam körül egyaránt reggel és este,de este sűrűbben.Volt már olyan is hogy órán olyan témáról beszélt a tanár amin senki se nevettet,de én igen.Hirtelen elkezdek szorongani.nem tudok normális összetett mondatokban beszélni társaságban,amikor otthon vagyok megy.Utána néztem,de nem vagyok benne biztos hogy ez skizofrénia vagy valami más.

2017. jan. 9. 21:55
 1/6 Pitbull-lecsó ***** válasza:
39%
Ezek lehetnek a skizofrénia tünetei de nem de igen ne vitatkozz
2017. jan. 11. 19:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Ez nem volt normális válasz

Ne kezd már megint...

Mit?Én csak egy normális válaszra várok

Bocsi miatta :/ Néha elég nagy s*ggf*j szokott lenni

Any*d*t

2017. jan. 12. 21:56
 3/6 anonim válasza:

Latom, hogy eleg intelligens vagy, latszik, hogy veszed a poent is. :)

Ettol eltekintve iszonyuan felelmetes dolgokat irsz le az allapotodrol, amiken en mar reges reg osszecsinaltam volna magamat felelmemben.

Menj el egy szakemberhez, mert sajnos lattam mar kezeletlen skizofrent majdnem meghalni az egyik "epizodja" miatt. (Kocsik koze futott mert uldoztek a kek madarak es ott biztonsagban hitte magat)

Ezek a hangok egyebkent milyenek pontosan? Mintha egy hus-ver ember beszelne hozzad?

2017. jan. 19. 23:29
 4/6 A kérdező kommentje:
olyan mintha egy igazi ember beszélne.Tegnap este például motyogott valamit amit nem nagyon értettem,de nem is válaszoltam.Aztán amikor majdnem elaludtam mondta hogy "halkan" én meg "HAGYJÁL MÁR ALUDNI".Aztán csendbe volt...
2017. febr. 1. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké ez már tényleg ijesztő...éppen gépeztem amikor suttogást hallottam.Olyan volt mintha egy csomóan mögém álltak volna és suttogtak volna nekem valamit,de nem tudtak kivenni mit mondtak.Azt hittem hogy a játékban van valami,levettem a fülesem de még mindig hallottam.Aztán elkezdtem zenét hallgatni majdnem max hangerőn hogy ne halljak semmit és senkit.Egyre rosszabbak a hallucinációk,most már ember alakokat is látok...Ha szólok anyának akkor elvisz pszichológushoz,amit nem akarok mert utálom az agy turkászokat,és még az osztály főnöknek is szólna hogy óvatosan bánjanak velem mert van velem valami baj,ezt az ofő elmondaná az osztálytársaimnak és fele annyi barátom se lenne mint ami most van...Amúgy ha skizofrén vagyok vagy valami ilyesmi akkor lehet hogy nem vesznek fel oda ahova menni akarok tanulni?Csak mert nyelvibe készülök és eléggé jók az esélyeim hogy bekerüljek.Ha tényleg van velem valami és e miatt nem kerülök be nem tudom mit csinálok...
2017. márc. 8. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, gondolom azóta már részesültél kezelésben. Ha még aktív vagy, érdekelne, hogyan alakult az életed.
2018. aug. 28. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!