Hogyan tudnám "feszültségmentesíteni" magam?
szántóvető olyanom nincs, de régebben, még a Hajdú mosógépem dobja rázott. A férjem nézte, fogdosta, aztán elküldött a fenébe, hogy ne szórakozzak. Akkor mondtam, hogy nézzük meg fázisceruzával, az világított. Tehát biztos, hogy érzékenyebb vagyok az áramra, mint mások.
(De nemrég özvegy lettem, már nincs ki segítsen)
Tiszta pamutban vagyok, nem hiszem, hogy a ruházat miatt lenne. Itthon szeretek mezítláb lenni. Elképzelhető, hogy amikor a kutyát simogatom folyamatosan, azzáltal töltődöm fel? Nem, ez hülyeség, már pár hete tart, annyit azért nem foglalkozom a kis Pöttyömmel.
Mikor még dolgoztam, akkor kellett a gurulósszékem alá venni egy műanyag(?) "szőnyeget", mert akkor ráztam meg mindenkit úton-útfélen. De itthon szőnyegen vagyok, nem parketten.
Valami hasonló "okosságra" gondoltam, ha létezik valami.
(Sajnos már nem aktuális, de el tudjátok képzelni, hogy csók helyett csípős szikrát adok?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!