Szted melyik a How I Met Your Mother legjobb évada?
Figyelt kérdés
nekem a 4. a kedvencem. nem tudom miért:D de sztem abba vannak a legjobb részek. de persze a többi is fantasztikus volt..KIVÉVE AZ 5.évad. sztem nagyon kezdik elrontani, az 5.évadban kb 2 db rész volt ami tényleg jóvolt, a többi unalmas, inkább sírok rajta mint nevetek. más is így érzi?2010. máj. 4. 18:46
1/3 Ammarilys válasza:
4. télleg nagyon jó : ) az 5. is jó..bár jahm..kezd laposodni..
2/3 anonim válasza:
nekem nincsen kedvencem, de már tényleg kezd uncsi lenni mert ugyanazok a poénok lassan, már vágom, h mikor mi fog történni
3/3 anonim válasza:
nekem az 1. kivételével mind1-ik az első 10 rész útán abba akartam hagyni de aztán megnéztem haverral egy részt a másodikból és újra kezdtem de az első nagyon uncsi, kivéve két rész a harmadik és amikor barney titkai. de az 5 sztem nem uncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!