Ez mitől lehet? Volt ilyen másnak is?
Figyelt kérdés
Már egy párszor volt olyan , hogy ébren voltam az ágyban és nem tudtam mozogni.Csak a szememet tudtam mozgatni.Valami ötlet esetleg?Valakivel volt már ilyen?2010. máj. 4. 18:24
1/5 anonim válasza:
Velem ez kb 2-3x megtörtént.. ugyvolt aludni készültem de még nem aludtam és valahogy jött egy amolyan ijesztő látkép felakartam kelni és nem tudtam mozogni sikitani próbáltam és nem jött ki hang a torkomon :S nem tudom mitörtént akkor de elég furcsa volt...
2/5 anonim válasza:
juj ilyen velem is volt!kényelmetlen pózba aludtam,és felébredtem és nem tudtam sehogyse megmozdulni se megmukkanni!úgy megijedtem :S
3/5 A kérdező kommentje:
én sem tudtam megszólalni,elaludni utána meg nagyon nehezen tudtam csak:S valaki nem tudja rá a választ hogy ez mitől van?
2010. máj. 4. 18:35
4/5 anonim válasza:
alvás paralízis
google-ba beirod,kihozza a találatokat..
vagy tudatos álmodás kezdete...
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__8..
ennél a kérdésnél be van linkelve egy megnyugtató olvasmány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!