Szereted a ketchupot?
Figyelt kérdés
melyik márka a kedvenced? csípős vagy sima? mihez szoktad legtöbbször enni?:D2010. máj. 4. 17:50
1/9 anonim válasza:
Nem szeretem, legfeljebb nagy ritkán pizzán megeszem. De azt is jobban szeretem tejfölösen.
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem. A paradicsomot nagyon szeretem, de szerintem nem is érezni rajta a paradicsom ízét, csak valami édes, sűrű valamit.
4/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem.Általában az ARO-t vagy Univer-t eszek. Sima ketchup.Pizza,virsli,sült krumpli+brassói tetejére,rántott hús,melegszendvics.
5/9 anonim válasza:
Én nem szeretem kivéve sült krumplihoz az nagyon finom , szerintem bármelyikkel jó :)
6/9 anonim válasza:
Nagyon szeretem. Univert vagy Kőrösit veszek. :)
7/9 anonim válasza:
én imádom :DD eszem a sültkrumplihoz,pizza és még sok máshoz :D
8/9 anonim válasza:
én szeretem nagyon :) de csak a kevésbé márkásakat.. az ilyen univer meg ilyeneket telepakolnak minden fűszerrel, azmár nemis igazi ketchup..
9/9 anonim válasza:
Imáádom :) Tényleg,nagyon sok dolgot eszek azzal.
És Globus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!