Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi víz folydogál el, egy...

Mennyi víz folydogál el, egy rosszul elzárt csapból 7nap alatt?

Figyelt kérdés

rosszul lett elzárva kézmosás után egy konyhai csap,a tulaj 7köbméter vizet akar kifizettetni 47000 ft-ért

tud valaki ebben okosat mondani?a csatorna dijat is fitzetni,kell ez logikus

2017. jan. 7. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem csak szivárog akkor sok. Valaki elhasználta azt a vizet így ki is kell fizetni. Tökmindegy hogy megiszod, elfürdöd, abból locsolod a kertet vagy csak elcsöpög-elfolyik egyből a lefolyón, azt te használtad.

Ha a víz díja fogyasztás-alapú vagy a többletfogyasztással nő az átalány akkor is jogos a kérés, hiszen a víz el lett használva.

2017. jan. 7. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem,de nem ezt kérdeztem

Nem a jogosság volt a kérdés,hanem hogy mennyi mehetett el?

2017. jan. 7. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Információ nélkül nem lehet megmondani. Nyilván nem mindegy hogy csöpögött, szivárgott vagy folyt a víz. Ha tudod ezt az adatot akkor újra létrehozod, leméred hogy 1 liter mennyi idő alatt jött össze és felszorzod a 7 köbméterhez.
2017. jan. 7. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm megoldottam,vékony sugárnál 2l ment el 1perc alatt,beszoroztam,hülyének néznek

azt mondja a tulaj,hogy 73köbméter ment el 7 nap alatt,mert zubogott a víz.ja aki nem viztelenit lakatlan házat télire az így járhat.felesben hajlandó vagyok fizetni

2017. jan. 8. 16:07
 5/5 A kérdező kommentje:
elsőre rosszul írtam73 köbméter
2017. jan. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!