Tetoválást szeretnék de a barátom nem szerti a tetoválásokat és azt mondta nem viselné el rajtam és ha megcsináltatom a tetoválást összecsomagolhatok Mit tegyek?
18 éves vagyok 1 éve szeretnék már tetoválást de ezt a barátom nem fogadja el mert neki sincs és nem szereti a tetoválásokat igy azt akarja hogy nekemse legyen.
Szeretnék de félek hogyha tényleg megcsináltatom elhagy.
Az alkaromra szeretnék egy mintát és apukám anyukám születési dátumát.
Szerintetek mit tegyek?
Előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm válaszod.
Egyenlőre nem csináltatok tetoválást nehogy megbánjam de ha évek múlva is szeretném akkor megcsináltatom a tetoválást ha pedig ezt nem fogadja el és azért mert tetoválást csinálok elhagy akkor nem is szeret igazán.
A volt barátom is hasonlóan gondolkodott. Tudta, hogy én imádom a tetoválásokat, és azt is, hogy szeretnék is egyet. Azt mondta, hogy ő utálja a tetkókat meg azokat az embereket is, akiknek van. Engem ez csak megerősített abban, hogy megcsináltassam. Igaz, hónapokat vártam vele, magam miatt, hogy biztosan ezt a mintát akarom-e és oda, ahova elképzeltem. Addigra már szakítottunk (más miatt), de ha együtt lettünk volna még abban az időben, akkor is megcsináltattam volna.
Nekem is az az érzésem, hogy a barátod nem szeret téged olyannak, amilyen vagy, mert akkor elfogadná, hogy a részedhez tartozna a tetoválás is. És mivel nem hülyeséget szeretnél magadra varratni, ráadásul lazán takarható helyen lenne, próbáld meg megbeszélni vele. Kérdezd meg, hogy mi az a konkrét ok, amiért ő ennyire ellenzi.
Köszönöm a Válaszokat.
Várni fogok még a tetoválással de magam miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!