Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen a barátnőm? Talán...

Miért ilyen a barátnőm? Talán a K-pop miatt?

Figyelt kérdés
Lényegében annyi, hogy mióta K-pop rajongó , nem foglalkozik velem,és ha beszélgetni szeretnék vele hidegen válaszol c-c Már sokszor probált engem is rajongóvá tenni (semmi bajom a zenéjükkel, van ami nekem is tetszik)Ami nem nagyon sikeres mivel mindig vissza utasitom (Otoku vagyok,nem vonzodom az emberekhez csak az animé karakterekhez) Rengetek "quiz"-t probált ki velem, a mai napon már ott tartunk hogy letiltottam Facebook-on, suliban ritkán beszél velem...Talán azért mert nem vagyunk ugyanabban a fandom-ban? ;-;

2017. jan. 7. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Te nem csináltál semmi rosszat. Szerintem ő mindenáron kpopper barátokat szeretne és rosszul esik neki, hogy te nem vagy az a rajongó típus, de ezt neki kéne megértenie..

Bár kétlem hogy a fandom miatt nem beszélne veled.

2017. jan. 7. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket nagyon nem szeretem..Rád akarja erőltetni. Én is szeretem a kpoppot , egyik barátnőm is, mégis van olyan nap hogy nem kerül szóba sőt már mióta nem beszéltünk ilyenekről :D Másik barátnőm nem szereti igazából nem is próbáltam megszerettetni vele. Vele max annyit beszéltem a kpoppról hogy koncerten voltam milyen volt. Szóval nem igaz h nincs más témája. Mostanában lett rajongó? Mert akkor lehet azért, vagy nincsenek nagyon körülötte kpopperek és beszélni akar erről mindenképp valakivel. Beszélj vele, hogy szívesen meghallgatod néha de nem akarja rád erőltetni mert annál jobban ellene leszel és beszéljetek másról is ne csak a kpopról. Lehet még friss neki és idővel alább hagy ez. Mindenképp beszélj vele. Mondjuk nem tudom hány évesek vagytok, de akkor is számtalan másról lehet beszélni, nem szabadna, hogy rád erőltesse
2017. jan. 8. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!