Külföldi munkavállalók segítségét kérném. Milyen gyakran van lehetőség hazalátogatni?
Akkor erről úgy néz ki le kell mondanom. :(
Azért köszönöm a válaszokat!
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed.
Én a királyságban dolgoztam, 2-3 hetente hazajártam 1 hétre, én választhattam meg mennyit akarok dolgozni, mennyit akarok itthon lenni.
Kerekesszékes emberekkel éltem a saját házukban, otthoni segédápoló a munkakör neve (hú, magyarul elég hülyén hangzik :D ), nem kell hozzá előképzettség, ingyenes 5 napos képzést kapsz, viszont kell hozzá legalább középszintű nyelvismeret (nem nyelvvizsga, az senkit nem érdekel, tudj beszélni, megértetni magad, az nem baj, ha nyelvtanilag helytelen, csak beszélj) és legtöbb helyre jogosítvány is kell ( bár én ezt is megúsztam, mindig olyan klienshez mentem ahol nem kellett vezetni).
Ha érdekel, elküldöm a cég nevét akiknél dolgoztam, nagyon megbízhatóak, segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!