A karomon a szőrt be lehet festeni szőke hajfestékkel?
Eloszlatnám a tévhitet. Attól, mert leborotválod nem lesz erősebb a hajad, a szőrért a hormonjaid felelnek, nem az borotva. A hajad sem erősebb lesz akkor, ha levéóágatod, csupán nem lesz eltöredezve, esztétikusabb látványt nyújt.
Erősebbnek röviden erősebbnek látszik, de ez csupán optikai csalódás.
A tüsihaj is vastagabbszálúnak látszik, mint a derékig érő.
Hiszed vagy sem, ez így van.
Egyébként idővel a napon kiszőkül, illetve kozmetikus is tudja szőkíttetni, festeni ne fest, mert míg a fejbőrödön nem látszik a festék, mivel a hajad eltakarja, addig a kezeden a bőrt ugyanúgy beszőkíti, elég érdekes keveréket fogsz kapni.
A borotvától csak gyorsabban nő vissza, de nem mindig lesz időd epilátorral leszedni/elszaladni a kozmetikushoz.
Bocsi, fáradt vagyok, a helyesírás ma nem megy xDDD
Hiába, vizsgaidőszak lesz. Pff
Előző voltam.
:SKellemetlen:S Nekem is van ilyensfajta probémám, csak szerencsére én szőkés vagyok, világos bőrrel úgyhogy nem észrevehető...
De sztem ne borotváld semmiképp... Amugy nem hajfestéket szoktak használni, hanem hidrogént... Csak vigyázni kell vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!