Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A karomon a szőrt be lehet...

A karomon a szőrt be lehet festeni szőke hajfestékkel?

Figyelt kérdés
Lány vagyok,nagyon nem szeretem hogy ien szőrős vagyok de nem borotválom le,mert meg erősödik...Be lehetne festeni?normális válaszokat ha lehet és bocs ha helyes irásért:Dl.14
2010. máj. 4. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
gyantáztasd....
2010. máj. 4. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
En epilalni szoktam, ebben az a jo, hogy egyre kevesebb szor no vissza.
2010. máj. 4. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Eloszlatnám a tévhitet. Attól, mert leborotválod nem lesz erősebb a hajad, a szőrért a hormonjaid felelnek, nem az borotva. A hajad sem erősebb lesz akkor, ha levéóágatod, csupán nem lesz eltöredezve, esztétikusabb látványt nyújt.

Erősebbnek röviden erősebbnek látszik, de ez csupán optikai csalódás.

A tüsihaj is vastagabbszálúnak látszik, mint a derékig érő.

Hiszed vagy sem, ez így van.

Egyébként idővel a napon kiszőkül, illetve kozmetikus is tudja szőkíttetni, festeni ne fest, mert míg a fejbőrödön nem látszik a festék, mivel a hajad eltakarja, addig a kezeden a bőrt ugyanúgy beszőkíti, elég érdekes keveréket fogsz kapni.

A borotvától csak gyorsabban nő vissza, de nem mindig lesz időd epilátorral leszedni/elszaladni a kozmetikushoz.

2010. máj. 4. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, fáradt vagyok, a helyesírás ma nem megy xDDD

Hiába, vizsgaidőszak lesz. Pff

Előző voltam.

2010. máj. 4. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

:SKellemetlen:S Nekem is van ilyensfajta probémám, csak szerencsére én szőkés vagyok, világos bőrrel úgyhogy nem észrevehető...

De sztem ne borotváld semmiképp... Amugy nem hajfestéket szoktak használni, hanem hidrogént... Csak vigyázni kell vele...

2010. máj. 4. 14:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha amúgy hosszú a szőröd, akkor cs**heted a festéket.Szerintem gyantáztasd, én is azt szoktam^^
2010. máj. 4. 22:55
 7/7 anonim válasza:
:D:D:D:D
2010. máj. 31. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!