Hol tölthetek le egy nagy méretű (2mx1m) világtérképet?
Figyelt kérdés
Egy gimnázium falára kéne a világtérkép elég nagy méretben. Találtam én is de azok 60cmx40cm-esek voltak, nekem nagyobb kéne kb 150cmx120 vagy 200cmx100cm
Köszönöm segítségeteket
2008. okt. 8. 12:23
2/2 anonim válasza:
Google Maps
Közelíts rá és csinálj screenshotot, mentsd el, majd menj arrébb a térképen és így szép sorban pásztázd végig a világot, majd rakd össze Photoshopban. Kicsit időigényes a dolog, de ha van türelmed hozzá, akkor az egész világról csinálhatsz utcaszintű, akár 10*3 méteres térképet vagy műholdas felülnézeti képet is.
(most azt hiszed viccelek, de nem, én Párizsról csináltam így térképet magamnak mielőtt odaindultam, Photoshoppal rárajzoltam a metróvonalakat és a nevezetességeket, valamint a szállodát ha eltévednék a 14 metró között)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!