Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találhatnék neten olyan...

Hol találhatnék neten olyan növényhatározót, amiben képekkel illusztrálva olvashatok különböző "gazokról"? Pl. útifű, pitypang stb.

Figyelt kérdés

Találtam pár növényhatározót, de sajnos az csak fákról meg virágokról szólnak, engem viszont úgymond a "gazok" érdekelnek. Mint pl. pitypang, útifű, lóhere stb.stb.

Nekem van egy ilyen könyvem, csak most nem vagyok otthon és nagyon kéne egy hasonló leírás..

(konkrétan a tengerimalacom miatt kellene, hogy mit szedhetek neki az udvarban és mit nem..)

2010. máj. 4. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:

nem egyszerűbb,ha megnézel egy olyan oldalt h: mit ne szedjek a tengerimalacomnak? xD

am. meg:

[link]

2010. máj. 6. 19:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Dehogynem. Tengerimalacos oldalon olvastam pár növényről, de meg akarok bizonyosodni, hogy biztosan azt szedek-e. Éppen ezért kéne egy növényekről szóló oldal, ahol képen láthatom melyik növény milyen.

Meg a tengerimalacon kívül is érdekelnek ezek a "gazok". Meg akarom ismerni őket.

2010. máj. 6. 19:12
 3/3 anonim válasza:

[link]

Itt sok "gazt" is megtalálhatsz, amiket írtál (pitypang, útifű, lóhere), azokat biztos.

2010. máj. 10. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!