Hol találhatnék neten olyan növényhatározót, amiben képekkel illusztrálva olvashatok különböző "gazokról"? Pl. útifű, pitypang stb.
Találtam pár növényhatározót, de sajnos az csak fákról meg virágokról szólnak, engem viszont úgymond a "gazok" érdekelnek. Mint pl. pitypang, útifű, lóhere stb.stb.
Nekem van egy ilyen könyvem, csak most nem vagyok otthon és nagyon kéne egy hasonló leírás..
(konkrétan a tengerimalacom miatt kellene, hogy mit szedhetek neki az udvarban és mit nem..)
nem egyszerűbb,ha megnézel egy olyan oldalt h: mit ne szedjek a tengerimalacomnak? xD
am. meg:
Dehogynem. Tengerimalacos oldalon olvastam pár növényről, de meg akarok bizonyosodni, hogy biztosan azt szedek-e. Éppen ezért kéne egy növényekről szóló oldal, ahol képen láthatom melyik növény milyen.
Meg a tengerimalacon kívül is érdekelnek ezek a "gazok". Meg akarom ismerni őket.
Itt sok "gazt" is megtalálhatsz, amiket írtál (pitypang, útifű, lóhere), azokat biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!