Szerinted melyik a legnépszerűbb állat és Disney egészestés mozi?
Figyelt kérdés
A népszerű alatt azt értem, hogy legtöbben azt szeretik.2010. máj. 4. 09:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legnépszerűbb állat amit sokan szeretnek, az a kutya és a macska (persze ha nem a disney mesék állat szereplőire gondoltál) :)
Disney egészestés mozi pedig igazából attól függ, hogy gyerekeknek-e vagy tiniknek? Mert a tiniknek is vannak már disney filmek, pl. Hannah Montana és/vagy High Schoool Musical. Gyerekeknek valóból meg szerintem az Oroszlánkirály az örök klasszikus. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem a Disney állatszereplőkre gondoltam. És az egészestés mozik alatt a rajzfilmeket és 3D-seket + a Fantáziát értem.
(Mint az Oroszlánkirály)
2010. máj. 4. 10:29
3/5 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek az Aladdin a kedvenc Disney meséjük.A legnépszerűbb állat pedig 1.kutya,2.macska.
4/5 anonim válasza:
Szerintem Mickeyt mindenki ismeri :) De Micimackó is népszerű. Egészestés mozi? Huh nem tudok egyet kiemelni... Mindenki ismeri a Hófehérke és hét törpét, Az oroszlánkirályt, az új filmek közül nálam a Mackótestvér a befutó. (Y)
5/5 anonim válasza:
Állat lemaradt... 1. kutya (azon belül nálunk a Magyar Vizsla )
2. ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!