Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek a füzeteid?

Milyenek a füzeteid?

Figyelt kérdés
Hogy néznek ki, be vannak fedve vagy nincsenek, vigyázol rájuk, vagy nem. Márka, esetleg, kor és nem.
2010. máj. 4. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek bekötve, egy egyszerű címke van rajta, nagyon vigyázok rájuk, mindig szépen írok beléjük, kb szeptember óta vannak meg, a márka Tesc*.:)xD
2010. máj. 4. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A füzeteim kékek. És nem vigyázok rájuk. Kb 1 évesek és nincsen nemük. Ha jól tudom. Bár szoktam mondani, hogy "add ide azt a k*rva füzetet" - de ez még nem jelenti azt, hogy lány vagy fiú.
2010. máj. 4. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Bár én már végeztem a sulival,de mindig vigyáztam a füzeteimre. Be voltak csomagolva,nem márkásakat vettünk,igyekeztem mindig szépen írni. :)

21/L

2010. máj. 4. 08:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy már én sem használok füzetet. Jelenleg kettő van.

Egy A4-es spirál, Hanadeka, amit 3 éve használok, és egy kisalakú Pigna, amibe a fontos dolgokat jegyzetelem. Amúgy fénymásoló papírra írok.

Álatlánosban minden füzetem be volt kötve, de nem nagyon vigyáztam rájuk - kivéve a Donald Kacsásra. Ez egy olyan füzet volt, ami nem vonalas volt kívülről, hanem Donald Kacsás.

Középiskolában nem voltak bekötve, de mindig rajzoltam rájuk valamit, azokra már vigyáztam jobban.

2010. máj. 4. 08:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért már van márkája a füzetnek is?-.-'

1 füzetem van, abba írok mindent... vagyis írtam mert már vége a sulinak..:)

F/18

2010. máj. 4. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:

A márkát azért írjátok meg, mert akkor tudom, hogy milyen.

pl: Pigna, zöldségek, gyümölcsök, virágok, vadállatok, természet. Vannak ilyen borítójúak.

2010. máj. 4. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

nem tudom mindegyik más :D

am egyik sincs befedve

nem vigyázok rájuk mármint rendes meg minden meg amennyi elvárható jó állapotban van

14/l

2010. máj. 4. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!