Gaz, ha egy lany "kacsasan" jar?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha "riszalnam" a fenekemet, pedig nem, csak szerintem valami csipo problemam van. Ciki, ha igy megyek. Esetleg kiabrandito ?2010. máj. 4. 01:27
1/15 anonim válasza:
Nem lehet h csípő ficammal születtél? Mert én igen, nekem is egy kicsit fura a járásom. Ez van :D
Próbálj meg minél többször magassarkúban járni, az én járásomon sokat javított. És figyelj h ne riszáld magad annyira. :P
3/15 A kérdező kommentje:
De,lehet, mert volt a csaladban ilyenre pelda. De en nem igazan tudom kontrollalni, hiaba figyelek ra :(
2010. máj. 4. 01:40
4/15 anonim válasza:
Kihúzod magad járás közben? Vagy nem lépsz túl nagyokat?
5/15 A kérdező kommentje:
Kihuzom magam es szerintem kicsiket lepek. Mar kiskorom ota probalok valtoztatni a jarasomon, mar mindent kiprobaltam, de mindig kacsas marad. Neked mar szoltak be a utcan emiatt ?
2010. máj. 4. 01:43
6/15 anonim válasza:
a-a, járásom miatt még nem, csak néha, h húzzam ki magam :/
Akkor nem tom mi lehet a baj, látnom kéne hogy mész. :P
7/15 A kérdező kommentje:
Pontosan nyilvan nem tudom elmagyarazni, kcsit mintha riszalnek, lehet, hogy ezert szoltak be. Te csak nem huzod ki magad, ennyi ? Vagy Te is "kacsazol" ? Milyen sulyos csipoficamod van ?
2010. máj. 4. 02:12
8/15 anonim válasza:
Annyira nem súlyos, csak a jobb lábamra néha erősebben lépek rá. Igazából akárhogy szépíted, a csipőrázás igenis szándékos. Tükör előtt nem szoktad néha gyakorolni a járást? De ha tényleg csípő probléma, és ennyire zavar menj el röntgenre. Am mit szóltak be neked?
9/15 A kérdező kommentje:
Abszolut nem szandekos, egyszeruen igy megyek es nem tudok normalisan jarni :S A csaladomban volt csipoficamos, ok is hasonloan kacsaztak.Amugy az egyik labam rovidebb is:S Orvoshoz nem megyek, mert csak mutet segithet, azt meg meg nem szeretnem egyelore, mast meg ugysem tud ajanlani :(
2010. máj. 4. 02:36
10/15 A kérdező kommentje:
Ja, es olyan beszolasok, h "nezd hogy megy a csaj", stb. Ez mondjuk inkabb a kisebbsegre volt jellemzo ez a beszolas. A barataim soha nem mondtak, h gaz lenne ezzel.
2010. máj. 4. 02:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!