Miért változott meg ennyire?
Van egy lány ismerősöm(13L), velünk szembe lakik és már gyerekkorunk óra ismerjük egymást, sokat járt át hozzánk mert a tesómmal nagyon jó barátnők voltak de a tesóm egy ideje nem is foglalkozott vele, beült a gép elé és kész.
Jóformán amikor átjött akkor én beszéltem vele, nagyon jó fej amúgy és el tudtunk hülyülni. Egyik napról a másikra megváltozott minden, nem beszélt már velem se és jóformán csak köszönőviszonyban vagyunk. Igaz hogy ő pont akörül lépett a serdülőkorba, nem tudom hogy e miatt lehetett e.
15F
Aki érti a női logikát/gondolkodásmódot az írhat h vajon mi játszódhat le ilyenkor a fejében.
Tudtommal nincs semmi új hobbija.
Am ha szeretne akkor miért kerülne?:D Ez olyan mint ha a csokit nem enném meg mert finom xD
azért mert úgy gondolja hogyha kideülne,hogy szerelmes beléd akkor te kiröhögnéd(nem lennél a haverja se) , és próbálja ezt elkerülni
12/L
:)
:) lehet,jaja
mondom 12 éves vagyok,és én mitszoktam csinálni?
naná , hogy ezt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!