Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért változott meg ennyire?

Miért változott meg ennyire?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm(13L), velünk szembe lakik és már gyerekkorunk óra ismerjük egymást, sokat járt át hozzánk mert a tesómmal nagyon jó barátnők voltak de a tesóm egy ideje nem is foglalkozott vele, beült a gép elé és kész.

Jóformán amikor átjött akkor én beszéltem vele, nagyon jó fej amúgy és el tudtunk hülyülni. Egyik napról a másikra megváltozott minden, nem beszélt már velem se és jóformán csak köszönőviszonyban vagyunk. Igaz hogy ő pont akörül lépett a serdülőkorba, nem tudom hogy e miatt lehetett e.

15F

Aki érti a női logikát/gondolkodásmódot az írhat h vajon mi játszódhat le ilyenkor a fejében.

2010. máj. 3. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet h beléd szeretet és próbál kerülni. Vagy csak talált magának valami jobb elfoglaltságot, és te már nem érdekled annyira. Mekkora ellent mondás. :D De amúgy tényleg csak ez a kettő lehet.
2010. máj. 3. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudtommal nincs semmi új hobbija.

Am ha szeretne akkor miért kerülne?:D Ez olyan mint ha a csokit nem enném meg mert finom xD

2010. máj. 4. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:

azért mert úgy gondolja hogyha kideülne,hogy szerelmes beléd akkor te kiröhögnéd(nem lennél a haverja se) , és próbálja ezt elkerülni

12/L

:)

2010. máj. 6. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mondasz vmit, az anyja egyszer kérdezte hogy van e barátnőm de nem tudtam/tudom hogy miért érdekli.
2010. máj. 6. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

:) lehet,jaja

mondom 12 éves vagyok,és én mitszoktam csinálni?

naná , hogy ezt :D

2010. máj. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!