Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátomnál tűt és fecskendőt...

A barátomnál tűt és fecskendőt találtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Megváltozott mostanában. Másokkal barátkozik. Néha csak ül és néz maga elé.
2010. máj. 3. 21:11
 1/7 A kérdező kommentje:

19/L

Szeretem a párom nem akarom magára hagyni.

2010. máj. 3. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. máj. 3. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést is én írtam ki, csak gondoltam így többen válaszolnak.
2010. máj. 3. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
hívjááá villanyszerelőt
2010. máj. 3. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:

szia:)

hát ez nem könnyű dolog, neked sem:S

szerintem az lenne a legjobb, ha leülnél vele beszélgetni, akkor amikor jó hangulatában van, nincs drog hatása alatt és persze nagyon óvatosan rákérdezni...

és mondani neki, h szereted, nagyon fontos neked és akármi is van, te mellette állsz:)

persze előtte figyelgetsd őt, milyen a viselkedése, ilyesmi...nehogy félreértés legyen:)

ha drog van a dologban, akkor nem biztos h könnyen fog menni a dolog, de érdemes lenne lépni, mert nem mehet így tovább...

az a léyneg, h éreztesd vele, h szereted és h bízhat benned...ülj le vele, csak ti ketten...és mondd neki h számíthat rád:)

persze nem tudom milyen lesz a reakciója...nem ismerem és ha használ vmien anyagot, akkor milyen típusú, tehát lobbanékony vagy nyugis...

remélem segítettem:)

szurkolok:)

2010. máj. 4. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
és az előző csak tipp volt...te ismered igazán, h mi lenne a legjobb...mert nem akarom h összevesszetek...:)
2010. máj. 4. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
:)
2010. máj. 4. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!