Illik ez a hajszín hozzám?
Figyelt kérdés
Elég rövid kis kérdésem van, de számomra fontos. Szeretném a hajamat fehérre vagy szürkésfehérre festetni, de nem tudom, hogy illene-e hozzám. A szemem sárgásbarna, szóval nem sötét vagy teljesen barna, a bőröm pedig nem porcelánfehér, de sápadtabb, mint a családom többi tagjának, és elég anyajegyes vagyok. Ha ilyen a szemem és a bőröm, nem fog rosszul állni a nagyon világos haj?2016. dec. 31. 16:55
1/3 anonim válasza:
Nem jellemzően bár lehet sőt szinte biztos hogy talán meg kellene próbálni részben vagy akár teljesen ideiglenesen vagy akár kicsit hosszabban de óvatosan.
2/3 anonim válasza:
Szerintem van benne fantázia.
Próbád ki, max újra fested.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat!
Már vagy 4 éve forgatom a fejemben ezt az ötletet, és rengeteg olyan embert láttam, akinek hasonló szemszíne van az enyémhez (kívül szürkés, belül sárgásbarna) és nekik jól állt. Volt olyan oldal, amely ajánlotta a platina hajakat, de közben más oldalako azt olvastam, hogy tönkretenné a hajam (már feltettem egy kérdést, aminek a hajroncsolódáshoz van köze) és hogy a barna szemhez nem illik a nagyon világos haj. De mivel a szemem színe egy szó szerint keverék, inkább ehhez a portálhoz fordultam. :)
2016. dec. 31. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!