Valaki tud jó animét mondani? Már nagyon sokat láttam. Bármilyen fajta jó lesz csak legyen érdekes a története.
Blood Lad, Kiznaiver, Sakasama no Patema (movie), Sankarea, Soredemo Sekai wa Utsukushii, Suisei no Gargantia, Donten ni Warau ...
Tudnék még mondani, csak nem tudom, mit láttál. :D
Wolf's Rain
Eureka Seven
Juuni Kokuki
Trigun
Seirei no Moribito
Mushishi
Tiger & Bunny
Ghost Hunt
Gosick
Haibane Renmei
Gungrave
Ergo Proxy
Hyouka
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Kimi no Na wa.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Gintama
Steins;Gate
Hunter x Hunter 2011
Code Geass
Haikyuu!!
Cowboy Bebop
One Punch Man
Mushishi
Fate/Zero 2nd Season
Monster
Death Note
JoJo
Boku dake ga Inai Machi
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Re:Zero
Kuroko no Basket
Hellsing
Kiseijuu: Sei no Kakuritsu
One Piece
Ghost in the Shell
Kingdom
Mob Psycho 100
Shingeki no Kyojin
Detective Conan
Egro Proxy
Serial Experiments Lain
Paprika
Ghost in the Shell
Brave 10: Ha azt akatsuki no yona tetszett, talán ez is fog. A világ elég hasonló (csak ugyebár nincsenek sárkányok), van benne harc is, némi-nemű szerelmi szállal. Nekem az egyik kedvencem lett. (A történet: Sanada Yukimura 10 harcost gyűjt, minden ujjára egyet. Ahogy haladunk a történetben, összegyűlnek - kicsit hasonlóan mint az Akatsuki no Yonában - , de ezzel még nem ér véget. Bőven lesz bonyodalom még, de erről nem nagyon tudok spoilerezés nélkül írni. Mindenesetre, szerintem izgalmas.) Nem túl hosszú.
D. Gray-man: Már nem emlékszem, mikor játszódik pontosan, de harc van bőven benne. Alapvetően a világot el akarja pusztítani valaki - erről a történet folyamán többet is megtudunk, ezért démonokat gyárt, amiket a főhősöknek, az ördögűzőknek kell legyőzniük. Egy egy Innocence (ártatlanság) nevű "anyagot" használva harcolnak. Közben folyamatosan megy a hajsza, mindenki a bizonyos ártatlanságokat keresi, és a történet is elég sokat bonyolódik. Szerintem szépen rajzolták meg, érdekes, engem nagyon lekötött. Egy kedvencem lett. Viszont animében is elég hosszú, 100+ rész, és az új évad, a D. Gray-man Hallow is fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!