Ha megszüntetik a youtube csatornát az addigi bevételt kifizeti még az adsense?
Ott még írja mikor mennyi volt a napi, de a végösszeget 15.-e után szokta kiírni.
Azt nem tudom, hogy így megmarad-e a pénz vagy azt is lenullázzák ami eddigi hirdetésekből bejött.
Az Adsense-en gyűjtött bevételed félig független a YT-tól, így ha az utóbbit megszünteted, attól az addigi bevétel még az Adsense-en marad, és csak akkor fizetik ki ha átlépi a megadott határt. Ha nem lépi át, akkor nem fizetnek.
Az Adsense-hez más bevételi források is rendelhetők, pl. website, úgyhogy egy Youtube fiók megszüntetése még nem ok arra, hogy az ott gyűjtött összeget megkapd.
Ha megszünteted az Adsense fiókodat, akkor fizetnek. Azt hiszem 2000 Ft a limit.
Nem vagyok youtuber, csak érdekel.
Mennyi idő alatt lehet ennyit keresni?
Régen olvastam egy cikket vagy az origon vagy az indexen, hogy 5 megtekintés kb 1Ft.
Ez amúgy igaz, hogy kb. ez az arány? 5 view = 1HUF?
Amúgy megmaradt a pénz? Első héten összesítenek, szóval kb. a napokban kiderül az adsense fiókban mennyi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!