Mattymackaby kérdése:
Van nekem egy facem Es kuldtem ra ujj jelszot De az emailcimem nemtudom a citromailomat Azt valahogy meglehhet tudni Mert amikor ra mejek hogy elfelejteted a jelszod Igy irja n******0@c******.hu Ezzelen mit lehet teni?
Figyelt kérdés
..2016. dec. 29. 23:33
1/2 anonim válasza:
ha pc-ről asztali böngészővel léptél be már a citromailedbe, akkor a böngésző citromail felhasználónév mezője megjegyezte a mail címet. Na de a jelszó is kell hozzá, hogy belépj.
2/2 anonim válasza:
Analfabéta vagy? Irgalmatlan a helyesírásod. Fáj olvasni. Értelmezni sem tudom a kérdést. Mit csináltál, mi a gondod?
Kérj meg valaki írástudót, hogy ő ismételje meg a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!