Szereted a zsíros kenyeret?
Figyelt kérdés
Én igen, főleg hagymával! Nyami
...tényleg csinálok is egyet-kettőt :D
2010. máj. 3. 18:19
1/14 anonim válasza:
Régen szeretem(én is hagymával :D), de mostmár nem bírnám meg enni :S
2/14 anonim válasza:
Imádom, nyáron a strandon alap étel :)
3/14 anonim válasza:
Én szeretem :) Szüret idején rengeteget szoktam enni, nehogy annyira megüssön a bor.
4/14 anonim válasza:
én is bírom, vettem kacsazsírt a Spar-ban még ilyen rikitó sárga színű nagyon komoly :D
ma 18:27: ne hagyd hogy megüssön a bor! nem szabad neki alkalmat adni rá. ha meg olyan szemét hogy megüt, nyugodtan üss neki vissza, nem erős gyerek és legalább az arcából is visszavesz
5/14 anonim válasza:
ja és amin szakadtam h az volt írva a dobozára a kacsazsírnak hogy készült: "kacsa olvasztási alapanyag" :DDD
6/14 anonim válasza:
szereteeem :)
jó kis lilahagymával : )
8/14 anonim válasza:
Én főleg a sült hús után maradt zsírt imádom kenyéren meg hagymával, paradicsommal, hozzá egy pohár tej... :D
9/14 anonim válasza:
jajj ez az utolsó olyan jól hangzott, miért kellett a végén elrontani a tejjel?...ah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!