Ki ismeri fel ezt a zenét? És filmet?
Figyelt kérdés
Ma halottam egy filmelőzetesben egy zenét, de nem emlékszem az előzetes címére. A zenét pedig csak halottam már előtte de a címét nem ismerem. Annyit tudok, hogy a film 2017. Márc. 16-tól a mozikban. Nagyon megtetszett a zene, és a film címét is jó lenne megtudni. Elvileg regény alapján készült. És ha jól emlékszem a zeneszövegben van valami: on your faces oh ...... Ennyi maradt meg:/ előre is köszönöm. Annyira izgatott vagyok ezzel kapcsolatban, hogy inkább kiírtam ezt éjfélkor😂2016. dec. 29. 00:11
1/8 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=00toYHRVcG8
A zenéje Johnny Cash - Hurt Keresgélek még, ha ez nem az.
2/8 anonim válasza:
Magyar mozibemutató március 16 vagy amerikai?
Angol trailer volt? Műfaj?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem nem az a szám, és nem ez a film. Magyarországon már. 16-tól, legalábbis én így értelmeztem. A #sohavégetnemérős elején adták le. Történelmi témájú regény alapján készült( gondolom abból, amennyi lejött az előzetesből) úgy kezdődött, hogy valaki felhúzott egy amerikai zászlót visszament az épületbe majd az felrobbant(az épület), utána mutatnak emlékfoszlányokat egy családról, bemutatják, majd jön valami gyanúsítás, hogy a szülők lányát bűnrészesnek tartják a robbantásban és aztán minden felpörög.
2016. dec. 29. 10:46
4/8 anonim válasza:
Nem találok olyan márciusi, de még olyan tájékon premieren lévő filmet, amire ez a leírás illene.
Amíg nem tudod, melyik film volt, nem tudok segíteni sajnos :(
5/8 A kérdező kommentje:
Semmi baj, a furcsa az, hogy én is kerestem youtubon meg kiírva a várható 2017- es filmeket és sehol semmi. Arra tudok gondolni, hogy még elég friss lehet és csak most kezdik beharangozni a mozikban, lehet, hogy egy hét múlva (vagy több idő múlva) már fent lesz youtubon az előzetes. Csak annyira tetszett az a zene.. Azért köszönöm, hogy segítettetek, ha esetleg valaki találna a leírásra illőt azért jelezze légyszi. Köszi :)
2016. dec. 29. 23:09
6/8 A kérdező kommentje:
Ezzzaz! Megvan😁 Igaz, nem magyar nyelven de fent van youtubon. Hogy most már ti is tudjátok mitől zsongtam be ennyire: American Pastoral😉 köszönöm a segítségeket!
2016. dec. 29. 23:15
7/8 anonim válasza:
Megnéztem. A zene Jasmine Thompson - Mad world.
Amúgy csak egy kommentelő volt végig itt neked, én. Szívesen segítettem, mert tudom, milyen a tűt keresni a szénakazalban :D
B.ú.é.k.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor viszont köszönöm neked, kedves egy kommentelőm😉 B.U.E.K.😘
2016. dec. 30. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!