Balesetem volt es mielott jobban belemasznek a kovetkezmenyeibe szeretnek tanacsokat kerni?
Figyelt kérdés
Eloszor is en egy 50 kobcentis robogoval kozlekedtem normalisan indexeltem neztem a tukorbe es utolso pillanatba mikor le akartam terni elkapot hatulrol egy fiatal ember egy 1000 kobcentis motorral de elotte fekezett egy 13 meteres csikot es kicsuszott vele leeset rola es telibe elkapott. A 2 motor 50 meteres tavolsagban szerte szeel tort. Ti szerintetek milyen sebesseggel johetet? kerlek segitsetek!!!2010. máj. 3. 16:13
1/6 A kérdező kommentje:
bocs az idetlen fogalmazasomert meg most se tertem igazan magamhoz:( jah es amugy ez faluba tortent ahol 50 km/h-ra lenne engedejezve
2010. máj. 3. 16:16
2/6 anonim válasza:
Gyorsan...biztos nem 50-el. Egy motor akkora fékekkel 50km/h-ról hamar megáll, és nem húz 13 méteres csíkot. Pláne, hogy a 13 méteres csík után még úgy neked ment, hogy szerte-szét törtetek. A helyszíneléskor (már ha volt), ezt elvileg megpróbálják megállapítani.
3/6 A kérdező kommentje:
igen az elso zsaru 170 km/h-ra gyanakodott de mivel nem o irta a jegyzokonyvet jott egy mas amelyik ismerte az elkovetott es az egeszet ramkente. pedig torvenybe ugy van ha 2 motor utkozik es az egyik megy a masikba akkor a hatso a hibas de itt most en lkettem a hibas mert a masik szerint nem indexeltem
2010. máj. 3. 16:24
4/6 anonim válasza:
Ez érdekes.. Ezek szerint balra akartál letérni.
Hát...pedig ilyenkor szokott jönni a követési távolság és szabályos sebesség "történet". Ha megfelelő távolságot tart, és 50-el megy, akkor nem száll beléd, még ha nem is indexeltél, akkor sem.
Én nem hagynám... Azt ő nem tudja bizonyítani, hogy nem indexeltél, viszont te tudod bizonyítani, hogy ő nem 50-el ment.
5/6 A kérdező kommentje:
en indexeltem 3 tanu van ra mivel egy barnal akartam leterni es a masik szerint o mar elozesbe volt pedig ez nem igaz
en neztem a tukorbe es nem lattam semmit es mar indexeltem <<>> szoval nah
o lefizetett tanukat es azok ellenem vallanak pedig nem is voltak a helyszinen
2010. máj. 3. 16:30
6/6 A kérdező kommentje:
a fizetet tanuk nem 100%os!!!
2010. máj. 3. 16:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!