Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon ideges...

Mit tegyek? Nagyon ideges vagyok (lent! )

Figyelt kérdés

eggyik o.társamnak kölcsönadtam 7végére a napszemcsim,és mondta,hogy elfelejtette,és majdnem 10 000 ft a szemcsi!!!

most mit tegyek? ha nem adja vissza?

2010. máj. 3. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
talán kérd vissza...
2010. máj. 3. 15:23
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Kérde meg hogy ne felejtse el, sőt reggel egy sms vagy megcsörgetés tuti eszébe fogja juttatni
2010. máj. 3. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

lehet télleg csak efelejtette.

pl. én tegnap raktam rendet a szobámban és találtam meg a barátnőm sapkáját amit tavaj adott kölcsön. de nem is szólt hogy adjam vissza. teljesen kiment a fejemből.

De fölhivtam telefonon hogy figyu ez még nálam maradt nagyon bocsi. =)

2010. máj. 3. 15:27
 4/13 A kérdező kommentje:

nem 1x mondtam neki,hogy add vissza!!!!

és mondta hogy majd,stb..

és egy sapi más mint egy nagyon jól kinéző szemcsi!!!!

2010. máj. 3. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Családi kapcsolatok.

Kategória FAIL!

2010. máj. 3. 15:42
 6/13 anonim válasza:
Kérd nyomatékosan és mond meg, hogy szükséged van rá, elvégre a tiéd, ha pedig erre sem reagál akkor pedig közöld, hogy vagy most kifizeti vagy visszaadja a szemüveget
2010. máj. 3. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, hogy ez jó lecke volt, hogy ne adj kölcsön értékes holmit olyannak, akiben nem bízol meg 100%osan.

Amúgy meg, ha holnap se viszi el neked, akkor egyszerű... menj el érte. Ha nincs otthon kérd el a szüleitől.

2010. máj. 3. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Megérdemled. Majd megtanulod,hogy az olcsóbb napszemüveg is napszemüveg.. emberismeretből is van mit pótolnod.. Nem rossz szitu ez.
2010. máj. 3. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
minek adsz oda 10000 Ft értékű sapkát? Ez olyan mintha egy milliomos odaadná az össze pénzét egy hajléktalannak, a hajléktalan elkölti, nem adja vissza, nem becsüli meg, az okos milliomos meg megszívta!
2010. máj. 3. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

epic fail :D

1. szar osztályba jársz. én a régi osztálytársaimnak még a lakásomat is kölcsönadnám, mert lehet bennük bízni.

2. ha csak a napszemcsid 10 rongyba került, akkor sztem nincsenek filléres gondjaid, szal ne túráztasd magad feleslegesen :P

2010. máj. 3. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!