Lehet olyan papírt venni nyomtatóba ami matricás?
Figyelt kérdés
tehát rányomtatunk valamit és azt ki lehet ragasztani valahova2010. máj. 3. 14:42
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, én ilyet a munkahelyről szerzek. Talán nagyobb papír-írószer boltokban kapható.
2/4 anonim válasza:
Papír-írószerben, nagyobbakban kell lennie. Etikett-papírnak is hívják.
3/4 anonim válasza:
Ápiszban biztos hogy van etikett (az a fajta matricás papír, mely fel van szabdalva kis "kockákra", címeket lehet rá nyomtatni), olyat pedig, amelynek a teljes felülete matricás, dekorboltban tudsz kapni, akár papír, akár műanyag felülettel. Én a Pantonban szoktam venni ( [link] de itt meg kell venni egy egész ívet, melyet aztán felvágnak neked A4-es lapokra.
4/4 A kérdező kommentje:
értem. köszi a válaszokat:)
2010. máj. 5. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!