Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen 3d-s szemüvegem lehet?

Milyen 3d-s szemüvegem lehet?

Figyelt kérdés

Néztem piros kék skálára bontott képeket de semmi nem történt.

Nincs benne elektronika tehát az a fajta sem. A dioptriás szemüvegem lencséjét színesen látja a bal lencse a szélét a jobb lencse a közepét mindkét szemüveglencsén. 3d réteg van a szemüvegemen is a térlátás miatt, azt látja.

Helyesen nézve lila szemből nézve barna.

Egyszerű olcsó kínai keretnek tűnik átlátszó sötétes lencsével ami nylonból van. neten nem találtam képet amivel látnék vele és nincs semmi írás a szemüvegen ami megmondaná micsoda. Úgy találtam nem kizárt hogy rossz de állapota a lencsének jónak tűnik enyhén karcos.

Mim lehet lényegében?

2016. dec. 25. 20:52
 1/2 A kérdező kommentje:

Lehet hogy polaroid passziv tv 3d szemüvegem van?

Nem hagy nyugodni.

2016. dec. 25. 21:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Még az is elképzelhető, hogy az nem 3D szemüveg, hanem valami mikroraszter, fény hullámhossznyi optikai rács van benne. Esetleg egymása szögben álló rácsok. Azon keresztül nézve a pntszerű fényforrások képét elhúzza szivárvány skálává, szétszedi több látszólagos pontra. Ilyen hatást láttál rajta keresztük nézve?
2016. dec. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!