Kis korodban mit gondoltál bizonyos dolgokról?
Figyelt kérdés
Bármiről, amit ma már tudsz, hogy nem úgy van.2010. máj. 3. 12:36
1/13 anonim válasza:
én azt hittem, hogy a macska a lány kutya:D
2/13 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy a gyerekhez nem kell férfi, hanem minden nőben ott van a gyerek, és ahogy növünk, úgy fejlődik ő is :D
3/13 anonim válasza:
Bocs, ez idióta lesz: kan kutyánk volt, és én azt hittem, hogy a heréje a "kakitartója" (mert olyan barnás volt). :D
4/13 anonim válasza:
Ja, és azt is, hogy fogaskerekek vannak bennünk, máskülönben hogyan emésztenénk meg a kaját? :D Majd írok még, ha eszembe jutnak.
5/13 anonim válasza:
én a tyúkra mindig azt mondtam, hogy nőstény x] pl. "Mama, tojtak-e ma a nőstények?" x'D
6/13 anonim válasza:
Én azt hitem h a smárolással lesz a gyerek. Más most nem nagyon jut eszembe, de voltak hülyeségeim nekem is :D
7/13 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy a megevett ételből lesz a gyerek.
2010. máj. 3. 13:08
8/13 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy éjfélkor jön "a szellem", és ha nem alszom el addig, akkor találkozok vele, és elég rossz lesz nekem :]
28/f
9/13 anonim válasza:
Ja, meg, hogy az autók a kipufogón kibocsátott "füst"-től mennek, tehát annak ezért kell hátul lennie, hogy előre haladhassanak, mert ha előre nézne a kipufogó, akkor hátra haladnának :D
10/13 anonim válasza:
Én azt hittem hogy az életbiztosítás arról szól, hogy a hátad mögött van két őr és azok mindenhova követenk : DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!