Szerintetek egy 13 éves lánynak egész nap csak feküdni és facebookozni kell?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy keljen fel és találjon ki magának elfoglaltságot, erre ő azt szokta mondani hogy nem jut eszébe semmi, és minden barátja is ezt csinálja otthon.Ezen mindig összeveszünk.Én gyerek koromban rengeteg dolgot csináltam egész nap, de az már lejárt.Elég idegesítő számomra ez a semmit tevés.Ő neki is szánom a válaszokat!2016. dec. 23. 11:12
5/8 anonim válasza:
"Kelj fel, és csinálj valamit!"
Gondolod, hogy ezzel sokat segítesz neki? Adj neki ötleteket, vagy csináljatok valamit közösen! Nem biztos, hogy amit te csináltál, az már lejárt. Adj a kezébe egy jó könyvet, vagy nézzetek meg egy értelmes filmet. Így karácsony előtt süthettek is közösen, ha értesz hozzá. Virtuális barátkozás helyett meg lehet látogatni a barátokat, osztálytársakat. Lehet sétálgatni az utcán vagy a természetben...
6/8 anonim válasza:
Nem normalis, de az sem hogy te varod el tole hogy talaljon ki maganak valamit.
Eddig nem foglalkoztal a nevelesevel, most mar keso.
7/8 A kérdező kommentje:
Azt a részt kihagytam hogy bármit mondok neki az nem jó.Még ki is nevet.Sajnos a mamájánál szokott sokszor lenni és ott látta ezt a példát, mert ott csak a fekvés létezik egész nap.És sajnos a lányom azt hiszi hogy az a jó élet.De nem tilthattam el onnan, nem is akarom mert kedvesek.Csak nehéz úgy nevelni ha ott meg a semmit tevésre tanítják.
2016. dec. 23. 12:18
8/8 anonim válasza:
Találj neki hobbit. Tánc, lovaglás, röpi stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!