Mennyi idő alatt érkezik meg a Magyar Posta központjából a célig a levél?
A külföldi csomagokat először vámvizsgálat alá veszik, ha olyan jellegű a tartalma (kiemelten ha [szórakoztató]elektronikai eszköz van benne) amelyről feltételezhető hogy meghaladja a fizetési határt és EU-n kívülről származik, akkor addig nem adják át a postának amíg nem igazolod az értékét. Ez az eljárás pedig 1 héttel megdobja a kézbesítési időt.
Majd ha kézbesítést látsz a státusznál, akkor várhatod hogy a postai rendszerben már bent van és küldésre kész vagy küldés alatt van.
Alaphelyzetben Magyarországon belül 1-2 hét szokott eltelni.
De most nagy gáz van, számíts rá, hogy SOHA nem fog megérkezni.
A Magyar Posta beszakadt most év végén. Black Friday, sok kínai kacat rendelés és a hazai webshopok rendelései. Legtöbben hetek óta várják a magyarországról feladott csomagot.
Nagyjából nem szállítanak semmit sehova.
Most meg ugye Erzsébet utalványt szállítanak. Szóval a héten nem várnék csomag kiszállítást
Nem kukázza, szétázik, vállalhatatlanul megsérül, egyszerűen elkeveredik, mivel a trackinget bojkottálják ők maguk sem tudják hol van.
Vagy csak leborítja a raklapról, mert kell a raklap máshova:)
#8.)Én az edigitaltól rendeltem múlt hét kedden,a nyomkövetés szerint pénteken adták át a postának,hétfőn megkaptam.
20.-án feladtak nekem egy csomagot elsőbbségi levélként Debrecenben,másnap már meg is kaptam Bp.-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!